- свіжа, чесна, сезонна, локальна, корисна їжа
- страви з мінімальною термічною обробкою
- відсутність білого цукру, дріжджів, білого борошна, молока, яєць
- цільнозерновий домашній хліб та випічка зі свіжомелоного борошна
- смачні й корисні десерти
- фреші холодного віджиму та коктейлі на горіховому молоці
- кава, злакові напої, органічні чаї
- органічні та безсульфітні вина
- алкогольні коктейлі на справжніх фрешах
- підвішена кава (і не тільки)
- сніданки з 8ї ранку
- поживні та легкі бізнес-ланчі
- замовлення з собою
- камерні гастрономічні вечори та дегустації
- місце, де щиро раді дітям
- творчий простір для занять, майстер-класів, лекцій, святкувань
П’ять років тому ми відкрили ресторан зі здоровою їжею, відповідальним ставлення до бізнему та людяними стосунками між людьми (як співробітниками, так і гостями).Ми постарались створити заклад з філософією не лише їжі, але й філософією життя – місце, де було б гарно думати, мріяти, творити, дивуватись, спілкуватись, об’єднуватись та слухати себе. Для нас по-справжньому важливі чистота смаків, простуру й стосунків.
Найвлучніше нашу специфіку передає слово “свідомий”, оскільки під вегетаріанством частіше розуміють ведичну кухню, в той час, як ми скоріше про якісне й здорове харчування.
Як і всі адепти всесвітнього руху Slow Food, ми захищаємо різноманіття локальних продуктів, просуваємо ідеї гастрономічної освідченості та розвитку тонкого смаку у людей, свідомо обираємо не ліше продукти, але й процес приготування їжі та пакування.
Оскільки головні наші принципи – це локальність та сезонність, ми ретельно обираємо постачальників та щиро підтримуємо саме українських виробників, підтримуючи їх розвиток. І робимо це свідомо, навіть незважаючи на те, що вартість ЯКІСНИХ місцевих продуктів часто вище вартості базових імпортованих. Ряд органічних імпортованих продуктів ми закупаємо в Goodwine – органічні та біодинамічні вина, без сичужні сири та спеції.
Ми соціально активна та відповідальна компанія, котра непоказово, а щиро підтримає багато ініціатив. Наприклад, наш одноразовий посуд зроблений з переробленого харчового картону або біо розкладаючого пластика. А в нашому закладі працює людина з особливостями розвитку, і ми вважаємо, що допомагаємо таким чином не лиш е йому інтегруватись в суспільство, але й своїмспівробітникамнавчитисьрозумітиособливихлюдейтаспілкуватись з ними, руйнуючи радянські традиції ігнорування та байдужості.
Ми розуміємо, що у кожного гостя свої мотиви – для когось це вже спосіб життя, для когось вимушена тимчасова дієта, для когось облегчувальний день, а для когось просто нові гастрономічні враження. Ми перевірили досвідом та часом, що таке здорове харчування, але при цьому з розумінням та повагою ставмось до індивілуальних особливостей кожного організму в той чи інший період життя. Саме тому ми нікому нічого не нав’язуємо, а підтримуємо й надаємо широке поле для вибору – можливість брати їжу з собою, індивідуальні замовлення, бізнес-ланчі, демократичні пропозиції в зоні бару, вишукана їжа та атносфера в ресторані, навчання та майстер-класи.
А оскільки наша основна філософія – це не вегетаріанство, а в першу чергу здорова їжа, то нам як справжнім адептам і експертам, довіряють та віддають перевагу люди, котрі розуміють що і для чого вони їдять, а не ті, хто віддає данину моді, показово стаючи до лав вегетаріанців. І на сьогодняшній день наші гості це:
- творчі люди,
- ті, що слідкують за своїм здоров”ям та приділяють йому увагу,
- ті, хто не бояться експериментів,
- ті, хто ставиться до їжі, як до творчого процесу,
- ті, хто слідкує за чистотою свідомості і з розумінням ставиться до споживання інформації,
- люди інтелектуального бізнесу – ті, що мають не лише гроші, а й розуміння,
- ті, що шукають спокій і гармонію,
- люди з культом сім”ї,
- ті, хто думає про нащадків,
- ті, хто мають проблеми зі здоров”ям і розуміють власну відповідальність за нього,
- ті, хто свідомо ставиться до життя!