Секрет успіху простий - ми використовуємо тільки найсвіжіші продукти, а головне – ми готуємо для Вас з любов’ю!
«Солом'янська броварня», площа Солом’янська, 2Б
«Солом'янська броварня» - унікальний ресторанний проект - ми варимо найсмачніше крафтове пиво у Києві і знаємо все про цей пінний напій. Основна складова меню - спеціально розроблені закуски і страви, які відмінно поєднуються з нашим пивом. На Вас чекає уважне і ненав'язливе обслуговування кваліфікованих офіціантів, які піклуються про те, щоб Ваш відпочинок був комфортним, а час, проведений в наших ресторанах, незабутнім!
Інтерьєр створював талановитий одеський архітектор Юрій Бєліков. Дизайн першого поверху виконаний в стилі класичного пабу - багато темного дерева, масивні столи, легкі зручні стільці, комфортні дивани по периметру залу, велика контактна барна стійка, виконана з масивного ясеню, стильні латунні світильники - в такій атмосфері приємно провести час з друзями за бокалом нашого унікального пива. На першому поверсі комфортно можуть розміститися одночасно 120 гостей, а на ругому - 150. Інтерьєр другого поверху виконано в більш світлих тонах: сірі столярні вироби, зручні диванні кабінки праворуч та зліва від сцени з професійним набором музичного обладнання, на якій кожну Пт. та Сб. виступають одні з найкращих музичних колективів міста. Також, на другому поверсі є окремий затишний зал для невеликої компанії до 25 гостей.
«Солом'янська броварня», Андріївський узвіз, 28А
Ще один наш ресторан гостинно відкрив свої двері на одній з найкрасивіших вулиць в історичному центрі Києва – Андріївському узвозі. В інтер'єрі витримана та ж стилістика, що і на Солом'янській площі - багато дерева, зручні дивани, контактна барна стійка.
Залежно від потреб та настрою, відвідувачі можуть вибрати місце для відпочинку на будь-якому з трьох поверхів.
На першому поверсі пориньте в атмосферу, де, хоча б на мить, можна зупинити шалений темп життя – випити бокал ароматного пива і з новим натхненням поринути у вир міста.
Зал другого поверху ідеально підходить для веселого відпочинку великих компаній (до 20 осіб за одним столом), а в затишній атмосфері окремого банкетного залу на 20 персон, є можливість прекрасно провести час в родинному колі.
На третьому поверсі на вас чекають драйвові кавер-гурти Києва. Їх виступи на нашому професійному музичному обладнанні Ви можете оцінити щоп’ятниці та суботи з 21:00. В цьому ж залі на 50 осіб, Ваш корпоратив чи інше масштабне свято буде незабутнім.
Фірмове пиво – ми варимо найкраще пиво !
Пиво - це стародавній напій, не менш благородний, ніж вино чи віскі. На нашій мініпивоварні ми завжди варимо шість сортів фірмового пива для справжніх поціновувачів цього пінного напою, використовуючі кращі класичні та авторські рецептури, дотримуючись "Баварського закону про чистоту пива" 1516 року. Всі сорти нефільтрованого та непастеризованого пива зварені на основі відбірного німецького солоду, виключно із застосуванням правильнно підготовленої води, з додаванням чеського духмяного та німецького гіркого хмелю і, обов’язково, з частинкою душі !
Пивовар ресторану "Солом'янська броварня", Лазаренко Оксана
Blonde Ale:
початкова щільність сусла 12,5%, вміст спирту не менше 4%. Ексклюзивний рецепт. Барви смаку цього пива з освіжаючими солодовими нотами неповторні. Легке як повітря після грози, ненав'язливе, як музика, яка лунає здалеку, світле, як Ваші спогади.
Pilsner:
початкова щільність сусла 13%, вміст спирту не більше 5%.
Шанувальників Пілснеру можна поділити на дві групи – тих, хто віддає перевагу дуже тонкому та світлому німецькому Пілзнеру і тих, хто є прихильником чеського пільзенського пива. Наш "Пілснер" більш схожий на німецький тип пива, але в його створенні ми використовуємо кращі сорти чеського хмелю.
Weissbier:
початкова щільність сусла 13%, вміст спирту не менше 5%.
Німецьке пшеничне пиво Вайсбір варять переважно у Баварії. Вміст пшеничного солоду в напої становить як мінімум 40%. Характерна особливість нашого пшеничного - приємна кислинка з яскраво вираженим ароматом хмелю.
Golden Ale:
початкова щільність сусла 20%, вміст спирту не менше 7%.
Ель - загальний термін для багатьох типів і сортів пива верхового бродіння. Колір у нього золотистий, мідний або бурштиновий, за це йому дали ім’я Golden Ale. Наше пиво ми зварили більш щільним, а декілька оригінальних добавок нагадають шанувальникам відомі бельгійські сорти.
Stout:
початкова щільність сусла 22%, вміст спирту не менше 7,5%.
Наш Стаут належить до різновиду Імператорського чи російського стаута. За легендою, його полюбляла імператриця Катерина II, для якої він експортувався морем з Лондона у Санкт-Петербург.
Дегустаційний набір
Щоб з легкістю визначитись з сортом Вашого улюбленого пива, - пропонуємо наш пивний сет.
Декілька слів від шеф-кухара
Секрет успіху ресторану «Солом’янська броварня» простий: ми використовуємо найсвіжіші продукти, професіоналізм нашої команди дає можливість створювати страви високої якості, а найголовніше - ми готуємо для вас з любов'ю!
Обов’язково скуштуйте "Мікс салатів з обсмаженим у чорному кунжуті лососем", а для компанії пропоную замовити "Велике каре теляти, обсмажене на деревному вугіллі" чи "Свиний ошийок-фламбе, запечений цілим шматком".
Усе готуємо тут, починаючи від закусок до пива, завершуючи фірмовими основними стравами та десертами.
Чотири види фірмових ковбас, "Гарячі свинячі вушка з нашої коптильні", "Запечена свиняча рулька" - чудовий супровід до нашого пива. Та, що не менш важливо, усі страви готуються на очищеній воді.
Для святкування Вашого Дня Народження, ювілею, корпоративу, ми розробили спеціальне банкетне та фуршетне меню. "Філе лосося гарячого копчення з соусом "Шафран"", "Фаршированя індичка", "Великий мікс-салат з качкою-конфі", "Вареники з м’ясом" - ці та інші, дуже смачні страви допоможуть запам’ятати це свято надовго!
шеф-кухар ресторану «Солом’янська броварня», Чорний Олексій