Киев, ул. Жилянская 37

РесторанSAM'S STEAK HOUSE

Ресторан "SAM'S STEAK HOUSE"

Легенда

Колись Енді Уоргол обіцяв кожному 15 хвилин слави. У Sam`s ви відчуєте свої 15 хвилин слави. Або 60. Або скільки завгодно. 

З 1996 року Sam`s — легендарний та улюблений ресторан Києва. Сюди заходили на фірмовий бургер і “Цезар” всі світові зірки, які приїздили до столиці. Sam`s став першим стейк-хаусом в Україні. 

Як протягом 25 років не втрачати популярності? Ніколи не економити на якості та відповідати своєму часу. Сьогодні Sam`s — сучасний стейк-хаус, де кожний знайде щось смачне та цікаве для себе. Кожен куточок ресторану облаштований так, що ви почуваєтеся головною зіркою сцени. 

 

 Інтер’єр

Яскравий, світлий, іронічний, просякнутий музикою, яка вам небайдужа. Тонкий кітч на межі мистецтва, але не за межею. Оксамитові порт’єри запрошують в іншу реальність – незвичайну, дещо театральну. Вони ніби ведуть на сцену, яка належить вам. Але жодного пафосу. Будьте собою, смакуйте, гарно проводьте час, в основному залі чи затишному кабінеті Asia-lounge. 

Грає вініл, на стілець недбало накинута шкіряна косуха Міка Джаггера чи Фреді Меркурі, він десь вийшов, за хвилинку повернеться. Ось його вінтажна гітара, можете приміряти її на себе. Тут все — для вас.

Дизайнером оновленого Sam`s став Віталій Касинець.

 

Кухня

Ми готуємо для всіх — для тих, хто знається на м'ясі, хто пам'ятає легендарний Sam`s, хто хоче нових вражень.

 

Меню Sam’s – це мікс з улюблених страв: тут є і легендарний “Цезар”, і карпачо, і Ріб-Ай тартар, і фірмовий рол, і хумус з лисичками. Приходьте на сніданок, у вихідні беріть дітлахів — для них є окреме меню. І, звісно, наша гордість — великий асортимент стейків сухого та вологого дозрівання Ukrainian Special Beef. Радимо з коктейлем Bloody Mary, бо він — це щось.

 

Меню ланчів діє щодня з 12:00 до 16:00. Спробуйте популярні бургер-ланч та гриль-ланч

 

Винна карта включає вина з усіх "м'ясних регіонів світу": Аргентини, Іспанії, США, Австралії та Нової Зеландії, Чилі, Італії, Франції. 

 

Колекція односолодових віскі і бурбонів — більше 100 позицій. А також дегустаційні сети, завдяки яким ви зможете спробувати більше видів віскі і вибрати свій улюблений.

 

Власне міні-виробництвоз ферментації м'яса. Унікальну технологію дозрівання м'яса у власній оболонці з натурального яловичого жиру Natural Wet Aged спеціально для Sam`s розробили запрошені іноземні фахівці. 

 

Новий лавовий гриль від німецького виробника HEIDEBRENNER розігрівається до 650-700 градусів і рівномірно розподіляє жар по всій поверхні м’яса завдяки камінню, яке віддає додаткове тепло.

 

 

Legend

Andy Warhol once promised to everyone 15 minutes of glory. At Sam`s you will feel your 15 minutes of glory. Or 60. Or as much as you want.

Since 1996, Sam`s is a legendary and favorite restaurant in Kyiv. All the world's stars who came to the capital came here to have Sam’s burger and "Caesar". Sam`s became the first steak house in Ukraine.

How not to lose popularity for 25 years? Never skimp on quality and meet your time. Today Sam`s is a modern steak house, where everyone will find something tasty and interesting for themselves. Every corner of the restaurant is arranged so that you feel like the main star of the stage.

 

 Interior

Bright, ironic, imbued with music that you care about. Fine kitsch on the verge of art, but not beyond. Velvet curtains invite you to another reality — unusual, somewhat theatrical. They seem to lead to the stage that belongs to you. But no pathos. Be yourself, taste, have a good time in the main hall or a cozy office of Asia-lounge.

Vinyl is playing, a leather coat of Mick Jagger or Freddie Mercury is carelessly thrown on a chair, he came out somewhere, he will be back in a minute. Here is his vintage guitar, you can try it on yourself. Everything here is for you.

Vitaliy Kosynets became the designer of the updated Sam`s.

 

Kitchen

We cook for everyone — for those who know the meat, who remember the legendary Sam`s, who want new experiences.

 

Sam’s menu is a mix of favorite dishes: there is the legendary “Caesar”, and carpaccio, and Rib-Ai tartar, and a Sam’s roll, and hummus with chanterelles. Come for breakfast, take the kids on the weekends —there is a separate menu for them. And, of course, our pride is a wide range of Ukrainian Special Beef dry and wet ripening steaks. We recommend the Bloody Mary cocktail, because it is something.

 

The lunch menu is open daily from 12:00 until 16:00. Try the popular burger lunch and grill lunch.

 

The wine list includes wines from all "meat regions of the world": Argentina, Spain, USA, Australia and New Zealand, Chile, Italy, France.

 

Collection of single malt whisky and bourbons—more than 100 items. As well as tasting chains, thanks to which you can try more types of whisky and choose your favorite.

 

Own mini-production of meat fermentation. The unique technology of maturing meat in its own shell made of natural beef fat Natural Wet Aged has been developed especially for Sam`s by invited foreign experts.

 

The new lava grill from the German manufacturer HEIDEBRENNER is heated to 650-700 degrees and evenly distributes heat over the entire surface of the meat thanks to the stone, which gives off extra heat.


 

Легенда

Когда-то Энди Уорхол обещал каждому 15 минут славы. В Sam`s вы почувствуете свои 15 минут славы. Или 60. Или сколько угодно.

С 1996 года Sam`s — легендарный и любимый ресторан Киева. Сюда заходили на фирменный бургер и "Цезарь" все мировые звезды, приезжавших в столицу. Sam`s стал первым стейк-хаусом в Украине.

Как в течение 25 лет не терять популярности? Никогда не экономить на качестве и соответствовать своему времени. Сегодня Sam`s — современный стейк-хаус, где каждый найдет что-то вкусное и интересное для себя. Каждый уголок ресторана оснащен так, что вы чувствуете себя главной звездой сцены.

 

Интерьер

Яркий, светлый, ироничный, пропитанный музыкой, которая вам небезразлична. Тонкий китч на грани искусства, но не за гранью. Бархатные портьеры приглашают в другую реальность — необычную, несколько театральную. Они как бы ведут на сцену, которая принадлежит вам. Но без пафоса. Будьте собой, ешьте, хорошо проводите время, в основном зале или уютном кабинете Asia-lounge.

Играет винил, на стул небрежно накинута кожаная косуха Мика Джаггера или Фредди Меркури, он где-то вышел, через минутку вернется. Вот его винтажная гитара, можете примерить ее на себя. Здесь все — для вас.

Дизайнером обновленного Sam`s стал Виталий Касинец.

 

Кухня

Мы готовим для всех — для тех, кто разбирается в мясе, кто помнит легендарный Sam`s, кто хочет новых впечатлений.

 

Меню Sam's— это микс из любимых блюд: здесь есть и легендарный "Цезарь", и карпаччо, и Риб-Ай тартар, и фирменный ролл, и хумус с лисичками. Приходите на завтрак, в выходные берите детей — для них есть отдельное меню. И, конечно, наша гордость — большой ассортимент стейков сухого и влажного созревания Ukrainian Special Beef. Советуем с коктейлем Bloody Mary, потому что он — это нечто.

 

Меню ланчей действует ежедневно с 12:00 до 16:00. Попробуйте популярные бургер-ланч и гриль-ланч.

 

Винная карта включает вина из всех "мясных регионов мира": Аргентины, Испании, США, Австралии и Новой Зеландии, Чили, Италии, Франции.

 

Коллекция односолодовых виски и бурбонов—более 100 позиций. А также дегустационные сеты, благодаря которым вы сможете попробовать больше видов виски и выбрать свой любимый.

 

Собственное мини-производство по ферментации мяса. Уникальную технологию созревания мяса в собственной оболочке из натурального говяжьего жира Natural Wet Aged специально для Sam`s разработали приглашены иностранные специалисты.

 

Новый лавовый гриль от немецкого производителя HEIDEBRENNER разогревается до 650-700 градусов и равномерно распределяет жар по всей поверхности мяса благодаря камням, которое отдает дополнительное тепло.

Напишіть відгук про ресторан "SAM'S STEAK HOUSE"
Ім'я   заповніть поле

Відгук   заповніть поле
символи з картинки введено не правильно

Введіть послідовність символів
Залишити відгук
Свіжі НовиниВсі
Читати всі новини

Залишіть свої дані для розсилки новин
Ім'я   заповніть поле

E-mail   
символи з картинки введено не правильно

Введіть послідовність символів
Підписатися