М'ясна кухня

М'ясна кухня

Уже протягом не одного століття навколо м'яса точаться палкі суперечки. Затяті шанувальники і противники м'ясних страв зламали багато списів, наполегливо намагаючись довести один одному доцільність свого вибору. Але варто зізнатися, що як для багатьох країн середніх і північних широт, так і для Росії, де клімат не вирізняється ні своєю теплотою, ні м'якістю, питання з приводу того, вживати в їжу м'ясо чи ні, не стоїть настільки гостро.
Так уже склалося історично, що жодна наша трапеза не обходиться без хоча б однієї м'ясної страви. Навіть більше того, в раціоні північних народів м'ясо - це основне джерело повноцінних білків, вітамінів груп РР і В, а також незамінних амінокислот. Але варто зізнатися, адже наша любов до м'ясних страв походить не від їхньої користі та дієтичної цінності, радше від їхнього смаку. Назвіть того, хто з легкістю відмовиться від соковитого з рум'яною скоринкою біфштекса або ж від шашлику, що стікає жиром і соком. М'ясо тушковане, відварене, приготоване на грилі або на сковорідці, полите різноманітними соусами або ж просто обсипане цибулею і свіжою зеленню. 

Уже протягом не одного століття навколо м'яса точаться палкі суперечки. Затяті шанувальники і противники м'ясних страв зламали багато списів, наполегливо намагаючись довести один одному доцільність свого вибору. Але варто зізнатися, що як для багатьох країн середніх і північних широт, так і для Росії, де клімат не вирізняється ні своєю теплотою, ні м'якістю, питання з приводу того, вживати в їжу м'ясо чи ні, не стоїть настільки гостро.

Читати докладніше

Ресторани

у яких подають страви М'ясній кухні


Свіжі НовиниВсі
Читати всі новини

Залишіть свої дані для розсилки новин
Ім'я   заповніть поле

E-mail   
символи з картинки введено не правильно

Введіть послідовність символів
Підписатися