Час роботи ресторану Пантагрюєль в Новорічну ніч
Ліванська кухня включає в себе велику кількість бобових, фрукти, овочі, свіжа риба і морепродукти, тварини жири споживаються економно. Птицю їдять частіше, ніж червоне м'ясо. Але якщо це м'ято то скоріше за все баранина або козлятина. Вона так само відрізняється великою кількістю часнику і оливкової олії, часто страви приправлені лимонним соком. Оливкова олія, зелень, часник і лимонний сік, типовий смак Ліванської кухні. Найчастіше готують на грилі, запікають або обсмажують в оливковій олії. Рослинна олія або вершкове, використовують рідко, не рахуючи численних десертів. Овочі до столу подають обов'язково, як сирими, так і маринованими. Але як і в більшості країн Середземномор'я, багато з того що їдять в Лівані продиктовано сезоном.