Ліванська кухня

Ліванська кухня

Ліванська кухня включає в себе велику кількість бобових, фрукти, овочі, свіжа риба і морепродукти, тварини жири споживаються економно. Птицю їдять частіше, ніж червоне м'ясо. Але якщо це м'ято то скоріше за все баранина або козлятина. Вона так само відрізняється великою кількістю часнику і оливкової олії, часто страви приправлені лимонним соком. Оливкова олія, зелень, часник і лимонний сік, типовий смак Ліванської кухні. Найчастіше готують на грилі, запікають або обсмажують в оливковій олії. Рослинна олія або вершкове, використовують рідко, не рахуючи численних десертів. Овочі до столу подають обов'язково, як сирими, так і маринованими. Але як і в більшості країн Середземномор'я, багато з того що їдять в Лівані продиктовано сезоном.

Ліванська кухня, — національна кухня Лівану, типова середземноморська кухня. Для неї характерні різноманітність вегетаріанських страв, використання приправ і таких продуктів як бобові, свіжі фрукти і овочі, риба, оливкова олія, часник. Багато страви готуються на грилі, запікаються або смажаться в оливковій олії

Читати докладніше

Ресторани

у яких подають страви Ліванській кухні


Свіжі НовиниВсі
Читати всі новини

Залишіть свої дані для розсилки новин
Ім'я   заповніть поле

E-mail   
символи з картинки введено не правильно

Введіть послідовність символів
Підписатися