Киев, Андреевский спуск, 19

РесторанКАНАПА

Ресторан "КАНАПА"

Перш за все це ресторан високої української кухні в кращих сучасних традиціях, а також в традиціях буржуйських 20-тих років, коли київська кухня у всьому світі вважалася однією з передових. У кращих традиціях гастрономії ми подаємо класичну традиційну українську кухню, де використовуємо елементи молекулярної кухні.

Будівля 17-го століття - єдина дерев'яна споруда на Андріївському узвозі, яка збереглася після пожежі.

Перш за все, це місце насичено творчою енергією, тому що в минулі часи ця будівля була прибутковим будинком, але тільки для художників. Для них в центральному залі була організована творча майстерня, а оплатою житла служив відсоток з продажу. Власники будівлі отримували дуже добрий дохід, тому що у них був гарний смак і підприємницький талант.

У цьому будинку жив відомий свого часу в Києві лікар-терапевт Яновський. Одного ранку до нього на прийом прийшла маленька дівчинка. Вона плакала і дуже просила доктора зайти до її хворої мами. Яновський, звичайно, пообіцяв і відразу після закінчення прийому вирушив за вказаною малечею адресою. Дійсно там його зустріла важко хвора жінка, яка майже не вставала. На стіні доктор побачив портрет своєї ранкової гості і запитав де вона. Яке ж було його здивування, коли виявилося, що донька цієї жінки померла рік тому і ніяк не могла бути у нього вранці. Тож якщо ви ввечері зустрінете у нас маленьку дівчинку - не лякайтеся!


У 19 столітті ця будівля була однією з найбільш респектабельних - державним будинком Закритих прийомів. Тут були навіть популярні тоді, так звані, "турецькі кімнати", з килимами, подушками і кальянами. Дівчата підбиралися найбільш красиві. У них була "трудова книжка", вони регулярно проходили медогляд, мали стиліста і перукаря. Найвищі чини Києва бували тут частими гостями, але більш за всіх облюбували цей будинок чиновники з Подільського магістрату. Тож тенденція Vip закладу збереглася.
Наш ресторан можна розподілити на шість зон:
Літній дворик

Фітодизайн нам робили квіткові феї. Тут різнотрав'я, зелені картини, кущі городніх ягід - дуже комфортно насолоджуватися видом на Андріївський узвіз, або зустрічатися зі своїми друзями.
 

Зал Буржуа

В основному залі ресторану Буржуа ми з радістю приймаємо наших друзів-гостей за ясеневими столами, на гобеленових кріслах і шкіряних диванах, як у кращих будинках столиці. Смислове навантаження за своїм становищем несе Люстра у якої є навіть своє власне ім'я - Катерина. Це ім'я ніяк не пов'язане з Катериною другою, хоча багато хто знаходить в дизайні елементи царської корони, але це лише збіг. Насправді, Люстру робили донецькі ковалі в стилі 20-тих років. Ескіз був зроблений і затверджений, але чомусь коваль не відчував впевненості у своїй роботі. І ось одного разу маленька племінниця майстра, граючи, перевернула догори ногами ескіз і одразу все стало на свої місця, тому люстру назвали Катерина (на честь імені дитини). Тут відмінний вид на схил гори.
 

Другий поверх залу Буржуа

Дуже затишні столики на другому поверсі залу Буржуа підходять для побачень, задушевних бесід, переговорів і просто спокійних трапез. З Буржуа є вихід на нижню літню терасу, ми її називаємо терасою закоханих. Це унікальний майданчик, що височіє над шостою лисою Горою, дуже затишне і прохолодне місце з незвичайним видом на Дніпро. Така назва не випадкова: неодноразово помічено, що пари які провели час на цій терасі - особливо щасливі в продовженні своїх відносин.
 

Камінний Зал

Один з популярних залів Камінний - це те саме місце де проходять літературні вечори, авторські зустрічі у світлі вогнів, випромінюваних каміном, свічками та вітражними світильниками. Здавна в Київській Русі камін вважався джерелом тепла, їжі. Тому завжди мало велике значення в якому саме вбранні був камін. Кахлі збереглися з 19 століття. Тут особлива сервіровка з посрібленими приладами виписаними з Ізраїлю.
 

Зал CHEF TABLE

Зал CHEF TABLE по справжньому особливий - зберіг кладку будівлі старого століття. Він підкреслює тодішній тренд серед аристократії. Орієнтуємо його на ексклюзивний зал в рамках ресторанного шоу CHEF TABLE. Висока українська кухня на твоїх очах, руками найкращого шеф-кухаря країни Артема Уразаєва в самому українському ресторані світу. Рекомендовано попереднє бронювання столу.
 

Зал Контрактів

І наш найбільш прибутковий зал - це зал Контрактів. Прибутковий він не тільки тому що на нього депозит 3500грн, а ще й тому, що це відмінний відокремлений зал, де укладаються кращі угоди, досягаються домовленості в питаннях не лише бізнесу, але і всіх добрих нематеріальних справах також. Ще б, під таку їжу, та з такими видами!

Перш за все це ресторан високої української кухні в кращих...
Время работы: с 10:00 до 24:00
+38 044 425-45-48; +38 068 044-30-50; +38 050 287-27-08
Напишите отзыв о ресторане "КАНАПА"
Имя   заполните поле

Отзыв   заполните поле
символы с картинки введено не верно

Введите последовательность символов
Оставить отзыв
Свежие НовостиВсе
Читать все новости

Оставьте свои данные для рассылки новостей
Имя   заполните поле

E-mail   
символы с картинки введено не верно

Введите последовательность символов
Подписаться