Новини

23 и 24 червня Ресторан-базар Коза-Дереза проводить вже другий ярмарок натуральних фермерських продуктів з кращих домашніх господарств країни.

22.06.2012

Увазі гостей будуть представлені м ясні та молочні вироби, овочі та фрукти. Гості матимуть змогу особисто поспілкуватися з виробниками, дізнатися подробиці вирощування та виробництва продукції, скуштувати та придбати м ясо, сосиски, ковбаси, сири, перепелині і курячі яйця, консервацію, випічку, козяче і коров яче молочко, м які сири, бринзу, мед, варення, свіжі овочі та фрукти. В рамках ярмарку на гостей чекають виступи музик та різноманітні розваги, частування напоями та фірмовими закусками ресторана. 

Для найменших гостей обидва дні працюватиме дитяча кімната, де професійні вихователі організують легке, приємне та цікаве дозвілля для діточок.

Здоров'я починається, в першу чергу зі здорового харчування. 





Ярмарка відбудеться в субботу та неділю з 11:00 -16:00!

Ресторан-базар Коза-Дереза перший київський заклад. Що пропонує гостям нову українську кухню з фермерських продуктів. У міжнародній класифікації цей ресторанно-гастрономічний формат називається "Проста кухня", сенс якого полягає у використанні регіональних і сезонних продуктів, спрощення процесів приготування та пошуку нових поєднань і смаків на основі відомих рецептів.

Одночасно з модним і сучасним, але, одночасно, зрозумілим і простим напрямком, ресторан сповідує відкриту і злегка іронічну атмосферу: легкий сільський стиль - основа стилізації та оформлення закладу. Вся концепція ресторану, від кухні - до спілкування з клієнтами, від інтер'єру - до комунікацій у соціальних мережах, базується на чотирьох основних принципах: екологічність, іронічність, затишність і трендовість.

Коза-Дереза

Київ, вул..Артема, 52

Телефон для довідок (044) 486 00 40
Свіжі НовиниВсі
Читати всі новини

Залишіть свої дані для розсилки новин
Ім'я   заповніть поле

E-mail   
символи з картинки введено не правильно

Введіть послідовність символів
Підписатися